Winterspektakel voor jong en oud bij de Post Midwoud

Midwoud – Jongerenwerk gemeente Medemblik verzorgt woensdag 16 december, met medewerking van de Wering, een winterspektakel voor jong en oud. In de sporthal van Café de Post staan vanaf 14.30 uur diverse leuke en spannende activiteiten klaar voor de jeugd.

In de hal staat een grote sleebaan (6 meter hoog en 17 meter lang), een hoge klimmuur, een snowboardsimulator en een overdekte ijsbaan. Schaatsen kunnen de kinderen meenemen, maar zijn daar ook te lenen. Kleine wedstrijdjes worden gehouden, maar kinderen kunnen ook vrij schaatsen. Deze activiteiten vinden van 14.30 tot 19.30 uur plaats.

Verder wordt er een ice carving workshop gehouden, waar iedereen aan mee kan doen. Uiteraard staat er professionele begeleiding klaar om te helpen. Spetterende demonstraties worden om 16.00, 17.00 en 19.00 uur gegeven, waarin grote ijsblokken met een kettingzaag worden omgetoverd tot prachtige beelden.

De extra workshops kerststukjes maken en stich and bitch worden van 14.30 tot 17.00 uur gegeven. Voor jong en oud geldt een open inloop, niemand hoeft zich hiervoor op te geven.
Tussen 17.30 en 19.00 uur heeft iedereen de gelegenheid om samen aan tafel te gaan. Soep en broodjes worden geserveerd, maar op is op.

Gratis deelname voor bezoekers aan alle activiteiten.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.