Weerbericht Medemblik – vrij zonnig en het wordt 10 graden

Medemblik – Vandaag liggen wij tussen 2 fronten in, en dat is goed te merken. De zon zal vandaag uitbundig schijnen. De wind is matig 4Bft en draait in de loop van de dag van zuid naar zuidwest. De middagtemperatuur loopt op naar 10 graden, ruim boven normaal voor de tijd van het jaar. Vanavond komt er weer wat bewolking binnendrijven maar daaruit valt geen neerslag. 

Morgen is het weer grijs van de bewolking, het blijft wel droog maar de wind trekt weer aan naar vrij krachtig 5Bft. De middagtemperatuur is met 7 graden op het niveau dat normaal is voor de tijd van het jaar. Donderdagnacht gaat het regenen en kan het zelfs even stevig doorregenen.

Vrijdag weer veel ruimte voor de zon en  met 9 graden nog steeds te warm voor de tijd van het jaar. De wind is vrij krachtig 5Bft en waait uit het zuidwesten. Het weekend verloopt wisselvallig, zaterdag zonnige perioden maar ook kans op wat motregen, zondag weer grijs door de vele bewolking. Op beide dagen wordt het dan 8 graden bij een matige wind uit het zuidwesten, 4Bft.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.