Scholieren De Dijk in actie voor voedselbank

Medemblik – De leerlingen van SG de Dijk staan 11 december met een kraampje op de Dickensmarkt in de binnenstad van Medemblik. De kinderen verkopen die avond handgemaakte kerstartikelen voor het goede doel.

Tijdens de Dijkdagen, waarin de leerlingen twee weken lang met diverse projecten bezig zijn, werd hard gewerkt om veel mooie kerstartikelen te maken. Met gezellige kerstmuziek op de achtergrond voor de juiste sfeer, gingen de ze aan de slag en maakten een scala aan producten van allerlei materialen.

Zo werden kerstkaarten, kaarsen, decoratie voor in de boom of voor in huis met veel creativiteit, aandacht en plezier gemaakt. Met de verkoop willen de scholieren geld inzamelen voor Voedselbank West-Friesland. Op deze manier wil de school bijdragen aan prettige feestdagen voor mensen die het niet zo breed hebben, zodat zij net zo kunnen genieten als andere gezinnen. De werkstukjes zijn ingepakt door leerlingen van klas 3 Economie & Ondernemen.

Een andere groep verkoopt de mooie producten. Kom ook even een kijkje nemen bij de kraam en koop iets leuks. Het allerbelangrijkste is tenslotte: steun de medemens en de voedselbank West-Friesland.

Op de foto: De leerlingen van SG De Dijk maken allerlei producten om te verkopen ter ondersteuning van de voedselbank. (Foto: aangeleverd)

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.