Kent u mensen met grote problemen? Schrijf ze in voor een ABC voedselpakket

Medemblik – Net als voorgaande jaren stelt de christengemeente ABC samenkomsten in Medemblik kerstvoedselpakketten beschikbaar voor huishoudens die het afgelopen jaar een moeilijk jaar hadden en daardoor financieel amper of bijna niet rond kwamen.

Denk hierbij aan gezinnen, éénoudergezin, maar ook alleenstaande die niet of nog niet in aanmerking komen voor de voedselbank. Voor diegene die al geholpen worden door de voedselbank, is deze actie niet bedoelt.

Voor veel mensen is het vaak een grote stap om om hulp te vragen. Ook in de directe omgeving zijn er mensen die door ziekte of werkeloosheid de rekeningen niet meer kunnen betalen. Zij kunnen met kerst niets extra’s kopen, maar verdienen het wel. Kerst zorgt voor warmte en medeleven en daarom houdt de ABC gemeente deze actie.

Wie mensen kent in deze omgeving, die aan deze voorwaarden voldoen, kan hen opgeven via info@meijergroep.com. Met vermelding van naam, de naam, adres en gezinssamenstelling van de ontvanger en de reden waarom deze persoon een voedselpakket verdient met de kerst. Wie zelf tot de groep behoort, kan zich ook aanmelden voor 16 december.

De uitgifte is zaterdag 19 december. Het pakket moet wel persoonlijk worden opgehaald. De aanmelder krijgt hiervan bericht.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.