Medemblik Actueel.

Foto: Medemblik Actueel / Theo Annes
Algemeen

En toen was de Muiter in Medemblik weer leeg.

Medemblik – 9 dagen hebben ze hier vertoeft en 9 dagen zijn ze door de inwoners van de gemeente Medemblik, en zelfs van ver daar buiten, in de watten gelegd. Medemblik heeft laten zien hoe het ook kan, geen gewelddadigheden maar een warm hart schenken aan mensen die uit een door oorlog verwoest land zijn gevlucht.

Gisteravond vertrok er al een groep van 50 vluchtelingen naar een lokatie waar ze voor langere tijd kunnen blijven wonen en vanochtend vertrok een groep van 70 vluchtelingen naar ook een langdurigverblijf centrum afwachtend op een definitieve beslissing of ze hier mogen blijven of weer terug moeten naar land van herkomst.

Onze fotografen waren er gisteravond en vanochtend bij toen beide groepen vertrokken, en sommigen met tranen in de ogen omdat ze dit nog niet hadden meegemaakt. Het deed ze zichtbaar goed.

Photo by: VA-Photograpy Photo by: VA-Photograpy Photo by: VA-Photograpy Photo by: VA-Photograpy Foto: Medemblik Actueel / Theo AnnesFoto: Medemblik Actueel / Theo AnnesFoto: Medemblik Actueel / Theo AnnesFoto: Medemblik Actueel / Theo Annes

Reageren via facebook