Medemblik Actueel.

Algemeen

Samen voor de voedselbank

Schakel nachtmodus in

Medemblik – Maandag 7 december gaat de ‘Samen voor de Voedselbank’ van RTV NH van start. Een inzamelingsactie en initiatief van alle regionale omroepen in Nederland. Vorig jaar bracht de actie maar liefst 2,5 miljoen euro op. Ook Noord-Holland doneerde royaal in 2014.

In twee weken tijd zamelde RTV NH samen met verschillende lokale omroepen, particulieren, bedrijven en instellingen spullen in voor de duizenden Noord-Hollandse gezinnen. Het resultaat: 6700 pakketten! Een fantastisch resultaat dat we dit jaar natuurlijk willen overtreffen. Van 7 december tot 18 december gaat het gebeuren.

We roepen dan ook iedereen in Noord-Holland op mee te doen aan de inzamelingsactie. Wat heeft de voedselbank nodig? Er is een boodschappenlijst gemaakt met daarop 29 houdbare producten. Van wasmiddel, blikgroente, rijst, suiker en koffie tot wasmiddel en tandpasta. 

Doneer ook een boodschappentas vol spullen. Hoe meer hoe beter. Overal in de provincie zijn inzamelpunten waar je je donatie in kunt leveren. We hebben een kaart gemaakt met daarop alle adressen in de provincie waar je jouw donaties kunt inleveren. Meer informatie vindt u op www.rtvnh.nl/specials/voedselbankactie.

In Medemblik kunt u uw spullen inleveren bij Deen en dit geldt ook voor Wervershoof.

 

Reageer op dit onderwerp

X