Deen schenkt 66.466,30 euro aan het Jeugdsportfonds

Regionieuws – Afgelopen 19 november heeft directeur Supermarkten Boudewijn Deen, PR Manager Else Miek Deen en Sander Leenders van Unilever een cheque overhandigd aan het Jeugdsportfonds.

De cheque van € 66.466,30 heeft DEEN Supermarkten kunnen overhandigen doordat klanten van DEEN massaal de Jeugdsponsoractie van DEEN hebben gesteund, hiermee steunden ze ook hun eigen sportclub. Niet alleen de klanten maar ook de medewerkers van DEEN waren zeer betrokken bij het goede doel Jeugdsportfonds. Ambassadeur Erben Wennemars nam de cheque in ontvangst en liet zichtbaar merken zo’n mooi bedrag niet te hebben verwacht.

“We zijn heel erg blij dat DEEN Supermarkt ook dit jaar voor het Jeugdsportfonds gekozen heeft. Kinderen die uit een gezin komen die rond het bestaansminimum leven lopen veel kansen mis omdat ze niet mee kunnen doen met  activiteiten die voor anderen vanzelfsprekend zijn. Sporten is een van de activiteiten die kinderen heel erg graag doen en die ook heel goed en belangrijk zijn voor hun ontwikkeling. Van dit bedrag kunnen we 265 kinderen een jaar lang laten sporten. We vinden het ook fijn dat lokale sportverenigingen worden ondersteunt. Een echte win-win situatie lijkt ons, want uiteindelijk willen we toch dat alle kinderen kunnen sporten.” Aldus Monique Maks, directeur Jeugdsportfonds.

Op de foto: Boudewijn Deen samen met else Miek Deen en Sander Leenders van Unilever die de cheque overhandigen aan Erben Wennemars, ambassadeur van het Jeugdsportfonds.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.