25.2 C
Medemblik
11 augustus 2020 00:18
Medemblik Actueel.

Action voor de tweede keer op rij Retailer of the Year Europe

Zwaagdijk – Action is uitgeroepen tot Retailer of the Year Europe 2015 – 2016. Meer dan 1 miljoen consumenten hebben tijdens de landelijke verkiezingen bijna 1,9 miljoen beoordelingen gegeven over alle Europese winkelketens en webshops.

Action is door het Europese publiek opnieuw verkozen tot overall winnaar en mag zich voor het tweede jaar op rij Retailer of the Year Europe noemen. Action behaalde in totaal de hoogste score verdeeld over alle  negen landen waar de verkiezing is uitgevoerd. Het hoogste cijfer behaalde Action dit jaar weer in België, waar de consumenten de winkelketen gemiddeld met een 8,09 beoordeelden. Action maakt het verschil ten opzichte van andere retailers op het gebied van prijsniveau en acties & aanbiedingen.

Hoe werkt het onderzoek?

Consumenten konden gedurende het voorjaar en de zomer hun favoriete winkelketens en webshops beoordelen. Deze beoordeling werd online gegeven aan de hand van een vragenlijst. De consument kon alle winkelketens en webshops beoordelen waar hij het afgelopen jaar heeft gewinkeld. De beoordeling bestond voor Retailer of the Year uit een rapportcijfer op de negen belangrijkste verkoopaspecten en voor Webshop Awards uit acht verkoopaspecten. Om overall winnaar van Europa te worden dient een retailer voor Retailer of the Year in minstens vier landen een categorieprijs te hebben gewonnen en/of overall winnaar te zijn. Bij webshops moeten zij minstens drie categorieprijzen hebben gewonnen en/of overall winnaar zijn.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?