Opperdoes onderuit tegen Hellas Sport

Opperdoes – Opperdoes is in zijn 11e wedstrijd van het seizoen tegen de 1e nederlaag aangelopen. Een verdiende nederlaag, want op een enkele speler na kwam niemand in aanmerking voor een voldoende. Hellas Sport was deze middag op alle fronten beter en scherper dan Opperdoes.

Vanaf het beginsignaal af oogde de ploeg timide en zonder beleving. Dit zal natuurlijk niet bewust gebeuren, maar hierdoor gingen bijna alle duels verloren. De linies stonden veel te ver uit elkaar en zodoende werd er bijna geen fatsoenlijke aanval op de schitterende grasmat gelegd. Hellas domineerde dus en dit resulteerde de 1e helft in een paar goede kansen voor het doel van Opperdoes beste man Jan Ploeg. Opperdoes kon hier behoudens een kopbal op de lat van Niek Sijm, die waarschijnlijk wel afgekeurd zou worden wegens vermeend buitenspel, uit een vrije trap niets tegenover zetten.

De 2e helft was bijna een kopie van de 1e. Behoudens een prachtig schot van Roy Janssens, die prachtig gepareerd werd door de Hellas doelman, heeft Opperdoes niets aanvallend laten zien. Hellas des te meer. Ze kwamen een paar keer goed door en met een aantal mooie reflexen kon Ploeg zijn ploeg nog in de wedstrijd houden. De klok tikte evenwel door en dan is de hoop gevestigd dat de 0-0 dan maar over de streep getrokken wordt. Helaas bleef die maar tot de 89e minuut staan.

Een domme overtreding halverwege de Opperdoes helft. De bal werd ingebracht en ingeschoten. Ploeg kon wederom redding brengen, maar was in de rebound kansloos. De ontlading bij de thuisploeg was groot en terecht. De nederlaag was een feit en Opperdoes droop teleurgesteld af. Al met al een slechte middag van Opperdoes. Natuurlijk niets aan de hand want verliezen doe je altijd een keer.

Komende zaterdag de kans om het goede gevoel weer terug te vinden en wel tegen AFC’34 uit Alkmaar. Thuis om 14.30 uur.

Foto: v.v Opperdoes

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.