Weerbericht Medemblik – Een stormachtige sinterklaasavond …

Medemblik – 5 december is de dag dat ook Sinterklaas ons verblijden mag, maar ook de weergoden komen langs met een ware storm krijgen wij het er vanavond van langs. Regen zal er niet vallen maar de temperatuur zal jullie wel bevallen.

Maar de wind is vandaag een heel ander verhaal, die trekt over Medemblik met veel kabaal. Zeker vanavond als de goed heiligman over de daken gaat met zijn paard gaat de wind met zware rukwinden gepaard.  Ook de zondag is het nog uitkijken met de wind, een lekkere uitwaaidag aan het strand en vertel ons eens wat je er van vind. Met 11 graden is het niet koud.

De nieuwe week staat in het teken van zonnige perioden een afzwakkende wind en vanaf dinsdag weer een toenemende kans op regen. De middagtemperaturen schommelen rond de 10 graden. Op termijn gaat de temperatuur wel wat lager uitpakken, zo rond de 8 graden overdag en 4 á 5 graden in de nachten. Maar een echte winterse prik.. Nee dat zit er zeker niet in. En voor de hele maand december waarschijnlijk niet.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.