Straalbezopen met de auto tegen de kademuur aan de Oosterhaven.

Medemblik – Wervershoof – Op zaterdagmorgen omstreeks 00.35 uur kreeg de politie melding van een getuige die een harde klap had gehoord. Bij onderzoek bleek het te gaan om een personenauto die op de Oosterhaven tegen een kademuur was gereden. Op de plaats van het ongeval lagen resten van de auto. De bestuurder was echter weggereden.

Kort daarop kwam een melding binnen dat er een auto met schade zou staan op de Droge Wijmersweg in Wervershoof. De auto stond midden op de weg en de airbag was uit. Achter het stuur zat de bestuurder. Aanvankelijk was hij niet aanspreekbaar, maar met enige moeite kreeg de politie contact met hem. Het bleek om een 23-jarige man uit Medemblik te gaan die zichtbaar teveel had gedronken.

De man blies 615 ug/l. Dat is bijna drie maal het voor hem geldende maximum van 220 ug/l. De man moest zijn rijbewijs inleveren.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.