Medemblik Actueel.

Sint is zijn pieten kwijt op de St. Lidwinaschool!

Zwaagdijk-West – Sinterklaas arriveerde vrijdag 4 december helemaal alleen per taxi bij de St. Lidwinaschool in Zwaagdijk-West. Zijn pieten waren zoek! Of toch niet? Het werd een onvergetelijk Sinterklaasfeest met een mooie musical waarbij Sint en zijn pieten gevangen werden genomen door piraten, maar aan het eind kwam het gelukkig allemaal weer goed! 

Op 4 december stonden in de vroege ochtend alle kinderen en hun ouders vol verwachting op het schoolplein te wachten op de Sint en zijn pieten. Maar… Sint kwam helemaal alleen met de taxi! Wat bleek, de pieten pasten niet meer in het Grote Pietenhuis en logeerden daarom op school. Na flink roepen van de kinderen werden ze eindelijk wakker en kwamen ze in hun pyjama naar buiten. Dat er pieten op school logeerden, was niet geheel onopgemerkt gebleven bij de kinderen. Want wat was het af en toe een rommeltje en waar was de schoolbel nou gebleven? 

m_IMG_3366

Gelukkig werden Sint en zijn pieten weer herenigd en samen met alle ouders genoten ze van de mooie musical van groep 3-6. Daarin werd de pakjesboot geënterd door verschrikkelijke piraten. Zij waren boos omdat zij nog nooit een cadeautje hadden gehad. Toen bleek dat Sint hun eiland steeds niet kon vinden, was het ‘probleem’ snel opgelost en kon de pakjesboot zijn reis vervolgen.

Na het ‘pietengymmen’ kregen de kinderen hun welverdiende cadeautjes. Onder toeziend oog van de pieten werden de surprises uitgepakt bij groep 7 en 8. Het was dit jaar weer een geslaagd sinterklaasfeest!

Reageren via facebook