Geen goede beurt Irene Schouten tijdens World cup 3KM Inzell

Andijk – Het was het dit keer net even niet voor Irene Schouten. Met een 10e plaats tijdens de World Cup 3KM voor dames in een tijd van 4:09:48 wist zij alleen Annouk van der Weijden nog achterzich te houden als 1 van de vier Nederlandse deelneemsters. Ze wist wel haar rit tegen de Japanse oshigiri te winnen.

Of de overgang van de hooglandbanen in Amerika en Canada naar de Europese banen hier debet aan is zal in het ongewisse blijven. De overige Nederlandse dames deden het namelijk wel prima. Zeker Marije Joling die vlak achter de ongenaaktbare Sábliková als 2e eindigde. De Russische Olga Graf legde op plaats 3 beslag. De overige Nederlandse deelnemes eindigden op plaats 4 (Jorien Voorhuis) en op plaats 6 (Yvonne Nauta) .

 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.