De kinderen van de St. Nicolaasschool in Nibbixwoud kregen vandaag hoog bezoek.

Nibbixwoud – Het is dit jaar ontzettend spannend of Sinterklaas wel met de cadeautjes op school komt. Op facebook hebben we namelijk vlogpiet gevolgd. Zo wisten we al dat de zakken met cadeautjes voor de groepen regelmatig “vergeten” werden in de winkels.

Eerst bleven ze bij de Marskramer staan, een paar dagen later werden ze bij Luken vergeten en vervolgens zagen we ze ook nog in de Albert Heijn verdwijnen (samen met Piet), door de emballageband richting legen flessen magazijn! Oh jee als dat maar goed komt! Op donderdag 3 december zien we ineens dat de zakken in de vrachtwagen van Koen Vriend mee naar Munchen zijn gegaan… Liggen ze nu helemaal in Duitsland??

Gelukkig hebben de kinderen van groep 6 t/m 8 Sinterklaas geholpen. Zij hebben surprises gemaakt voor elkaar. Vanaf maandag groeit de stapel surprises in de gang iedere dag verder. De ene surprise nog mooier dan de andere. Voor hen zijn er dus zeker cadeautjes. Maar ja zouden er voor de kinderen van groep 1 t/m 5 ook nog cadeautjes komen?

Vol spanning wachten we met z’n allen af en verwelkomen we Sinterklaas op vrijdag 4 december. Gelukkig heeft hoofdpiet de filmpjes op facebook ook gezien. Hij heeft ervoor gezorgd dat alle cadeautjes toch nog op tijd in Nibbixwoud zijn bezorgd. Sinterklaas geeft de pieten maar ook de kinderen de volgende wijze raad mee: Let op met wat je op facebook zet, want iedereen kan het lezen en dat is niet altijd je bedoeling. De zakken met cadeaus zijn terecht en alle kinderen waren blij met de cadeautjes.

Dank u wel Sinterklaas en ook alle Pieten enorm bedankt! We hebben weer enorm van jullie bezoek genoten. We hopen jullie volgend jaar ook weer te ontvangen!

Groetjes van alle meesters, juffen, kinderen en ouders van de St. Nicolaasschool.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.