Weerbericht Medemblik – zonnige perioden en het wordt 10 graden

Medemblik – De dag begint nog met veel bewolking en een kleine kans op wat lichte motregen. Vanmiddag is de kans aanwezig dat wij zelfs nog de zon even kunnen zien. De middagtemperatuur loopt op naar 10 graden bij een matige wind uit het zuiden,4Bft. In de nacht naar vrijdag draait de wind naar het zuidwesten en trekt aan naar vrij krachtig en gaat het van tijd tot tijd regenen.

Vrijdag eest nog perioden met lichte motregen maar in de middag breekt de bewolking open en komt de zon tevoorschijn. De temperatuur loopt op naar 11 graden bij een vrij krachtige wind uit het zuidwesten,5Bft. In de nacht naar zaterdag daalt de temperatuur naar rond de 7 graden een temperatuur die normaal overdag hoort te zijn.

Het weekend verloopt wisselvallig, zaterdag grijs met perioden van lichte motregen maar wel een krachtige wind uit het zuidwesten 6bft ’s avonds aantrekkend naar hard 7Bft. de temperatuur loopt op naar 10 graden.

Zondag wat meer regen en ook nog steeds een krachtige tot harde wind uit het zuidwesten. De middagtemperatuur loopt op naar 13 graden, bijna het dubbele voor wat normaal is begin december.  Ook de nieuwe week brengt onstabiel regenachtig weer met hoge temperaturen voor de tijd van het jaar.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.