12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 05:59
Medemblik Actueel.

“Vol verwachting klopt ons hart” ook op OBS de Meridiaan Medemblik

Medemblik – Als alles goed gaat komt Sinterklaas met zijn gezelschap vrijdag a.s. ook op OBS de Meridiaan aan de Schuitevoerderslaan in Medemblik. De school is al helemaal in stijl aangekleed en de speciale Sinterklasvlag wappert al enige tijd in de vlaggenmast. De spanning is voelbaar en merkbaar en nu ook duidelijk zichtbaar in de mooie gemeenschapsruimte van de Meridiaan.

Vrijdag gaan de kinderen in de groepen 6 t/m 8 met zelfgemaakte surprises andere klasgenootjes verrassen en is er op dit moment namelijk een tentoonstelling van alle gemaakte surprises. De kinderen zien de schitterende creaties staan, maar zien ook hun naam erop en kunnen bijna niet wachten tot het vrijdag is. Wat heeft iedereen zijn/haar beste beentje voorgezet, complimenten!

Vol verwachting klopt ons hart!

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?