20 C
Medemblik
20 mei 2020 17:23
Medemblik Actueel.

Themabijeenkomst ‘Kanjers in de Sport’

Vindt u het ook lastig om kinderen te begeleiden die zich anders gedragen? Baalt u ervan als kinderen niet gemotiveerd zijn om te trainen? De methode ‘Kanjers in de Sport’ geeft u de handvatten om hiermee om te gaan. Maandag 14 december organiseert Sportservice West-Friesland in Hoogkarspel, de themabijeenkomst ‘Kanjers in de Sport’. Kom ook!

Als begeleider van jeugdsporters heeft u een belangrijke rol in de plezierbeleving van uw sportaanbod. Met de handvatten uit de methode ‘Kanjers in de Sport’ en de voorbeelden die gegeven worden kunt u die bijdrage gaan leveren. U leert hoe u het zelfvertrouwen en de teamspirit vergroot, en hoe u omgaat met conflicten. Op verschillende basisscholen gebruiken ze Kanjertraining die hier naadloos op aansluit. Kinderen binnen de vereniging zullen de aanpak dan ook herkennen. Dat heeft een positief effect op de uitvoering en toepassing binnen de vereniging.

Kom ook naar de bijeenkomst ‘Kanjers in de Sport’. We heten u van harte welkom in Sporthal de Sluis, Sluisweg 2 in Hoogkarspel. We starten om 20.00 uur en ronden om ongeveer 22.30 uur af. De methode wordt door Paul Papenhoven op inspirerende wijze toegelicht. U kunt zich aanmelden per e-mail of meer informatie verkrijgen bij Mariska Bakker via mbakker@sportservicewestfriesland.nl of telefonisch (0229) 28 77 00. Meer informatie kunt u terugvinden op www.sportservicewestfriesland.nl. Dankzij subsidie van gemeenten is het bijwonen van de bijeenkomst kosteloos voor sportverenigingen uit de gemeente Enkhuizen, Drechterland, Medemblik en Opmeer. Sportverenigingen uit de overige gemeenten betalen € 55,- voor twee bijeenkomsten.

Reageren via facebook