Medemblik Actueel.

Concerten

Muzikale Wandeling Wervershoof op zoek naar muzikale deelnemers

Schakel nachtmodus in

Wervershoof – Na het enthousiasme van de deelnemers en de vele bezoekers aan de “Muzikale Wandeling” van de afgelopen drie succesvolle edities, wil de werkgroep op 16 mei, Eerste Pinksterdag van het komend jaar, dit evenement weer organiseren.

Graag nodigen wij daarom iedereen van binnen en buiten ons dorp uit om hieraan mee te doen met de bedoeling om op zoveel mogelijk akoestische wijze, zijn of haar muzikale talent te tonen.
Daarbij proberen wij een zo gevarieerd mogelijk aanbod van muziekstijlen te presenteren; van volksmuziek tot jazz, van rock tot rap en van pop tot klassiek. Juist muzikanten van deze laatste muziekstijl nodigen wij hiervoor nadrukkelijk uit.

Vormden in vorige edities de tuinen van inwoners aan de Dorpsstraat en later de Bonstraat-Neuvel en de Nieuwstraat het decor voor dit evenement, voor 2015 is gekozen om aan de Simon Koopmanstraat (van Bonstraat tot Slotlaan) ruimte voor allerlei muziekoptredens te regelen. Ook daar zijn vast en zeker weer verrassende tuinen te ontdekken.

Bespeel je dus een instrument, alleen of in een groep, dan is dat een prachtige mogelijkheid om dat op die dag te demonstreren. Daarmee hopen we weer de vele toeschouwers te laten genieten van alle muzikale talenten die er plezier in hebben om de inwoners van Wervershoof en wijde omgeving een gezellige muzikale dag aan te bieden.

Wil je je hiervoor aanmelden of heb je nog vragen, neem dan gerust even contact op met Loek Boon op telnr. 06 53278856 of mail even naar loe.boon@ziggo.nl. Mocht je de vorige editie van de “Muzikale Wandeling Wervershoof” gemist hebben dan staan op You Tube filmpjes onder die naam die een indruk van het evenement geven.

Leuk als je meedoet!
Werkgroep “Muzikale Wandeling” Wervershoof

Op de foto: een groep muzikanten die het aanwezige publiek vermaakt in 1 van de tuinen van Wervershoof ( Foto: Richard de Beer)

Reageer op dit onderwerp

X