Medemblik Actueel.

Workshops

Crowdfunding voor “Kooklessen voor mannen” in Wervershoof.

Wervershoof – In Wervershoof werden enkele jaren geleden workshops gehouden: koken voor mannen. Eén workshop was niet voldoende, dus zijn werden meerdere cursussen gegeven. De Schoof wil de lessen voortzetten. De mannen leren zo gezond te koken en zijn sociaal met elkaar.

Om dit te realiseren zijn spullen nodig, fornuizen en recirculatiekappen. Alle pannen, borden, bestek en benodigdheden zijn al aanwezig. Medewerkers van de Schoof zijn een crowdfunding gestart om de ontbrekende spullen aan te schaffen. Er zijn tenslotte veel alleenstaande, oudere mannen die niet kunnen koken, maar dolgraag voor zichzelf willen zorgen. De Schoof wil hen helpen.

Wie ook wil doneren om deze groep niet te laten vereenzamen en een cursus leren koken te volgen, kan naar https://hetluktons.nl/nl/projects/koken-voor-en-met-mannen en daar te doneren en/of dit bericht te delen per e-mail of Facebook.

Doen hoor!

Reageer op dit onderwerp