Medemblik Actueel.

Wegafsluitingen ivm Dickensdag 2015

Medemblik – Vrijdag 11 december staat weer volledig in het teken van de ‘Dickensdag’ en na het debacle van vorig jaar toen de weergoden roet in het eten gooiden hoopt de organisatie dat de weergoden deze keer wel gunstig gestemd zijn.

Om alles in goede banen te leiden worden er diverse wegen afgesloten voor het verkeer. Wegafsluiting/Parkeerverbod: Bagijnhof vanaf de Nieuwstraat tot de kruising met de Torenstraat, de Kruisstraat tussen het Bagijnhof en het Achterom, het Van Houweningepark, inclusief de parkeerplaatsen, het Achterom vanaf de kop van het Van Houweningepark, inclusief de parkeerplaatsen, tot en met de kruising met de Kruisstraat en het plein voor het station van de stoomtram, inclusief de parkeerplaatsen links van het voormalige gemeentehuis van Medemblik,
op vrijdag 11 december van 10.00 uur tot 24.00 uur. 

Bijzonderheden: tijdens het evenement is geen doorgaand verkeer mogelijk via het Achterom vanaf het Van Houweningepark tot de kruising met de Torenstraat.

Foto: archieffoto Medemblik Actueel

Reageren via facebook