16.1 C
Medemblik
6 juli 2020 22:12
Medemblik Actueel.

FC Medemblik meisjes D1 verliezen met ruime cijfers van koploper Grasshoppers

Medemblik – De teamspirit zat er goed in na de overwinningen van de afgelopen weken, maar helaas mocht het niet lukken tegen koploper Grasshoppers…. Het werd een 0-7 nederlaag.

Na de overwinning van vorige week op de nummer 3 Spartanen, geloofden de meiden er echt in dat ze zouden gaan stunten tegen Grasshoppers uit Hoogwoud, de nummer 1 van de competitie. De eerste 10 minuten van de wedstrijd waren veelbelovend. De wedstrijd ging redelijk gelijk op en FC Medemblik voetbalde met passie: hard werken en goed de duels aangaan. Grasshoppers had er moeite mee en ondanks dat de meiden de strakke wind tegen hadden wisten ze goed van het eigen strafschopgebied af te spelen. Maar ineens kantelde de wedstijd helemaal. Er werden enkele verdedigingsfouten gemaakt en zonder dat Grasshoppers écht veel sterker was, was de ruststand 0-5!

In de tweede helft eigenlijk hetzelfde spelbeeld. De meiden speelden redelijk goed samen, hadden nu het windvoordeel, maar er kwamen nauwelijks kansen. De verdediging van Grasshoppers was sterk zodat onze aanvallers geen schietkansen kregen. En ja hoor, ineens vielen er wel aan onze kant 2 doelpunten: einduitslag 0-7…..

Nou meiden dit weten we dus. Laten we leren van onze verdedigingsfouten en volgende week vol goede moed voor de vierde overwinning gaan tegen Flevo in Middenmeer!

Opa Niko

Reageren via facebook