Medemblik Actueel.

Uw parkeerkaart verliezen in Hoorn gaat een duur geintje worden

Regio – Wordt het parkeren sowieso al een stuk duurder vanaf 1 januari 2016 in Hoorn, daarbij komt nog een verdriedubbeling van de boete als u uw parkeerkaartje verliest van de Hoornse parkeergarages. U moet vanaf 1 januari 2016 twintig euro betalen.

Het NHD meldt vanochtend dat het college van Hoorn dit heeft besloten om het misbruik van de verloren kaart in te dammen. In de parkeergarage van het Jeudje wordt meer dan gemiddeld gebruik gemaakt van de optie ’verloren kaart’, waardoor de indruk is dat er hier ook werkelijk sprake is van misbruik.

Het nieuwe tarief geldt zowel voor de parkeergarage Jeudje als de parkeergarage onder schouwburg Het Park. Daar kost een verloren kaart nu hetzelfde als het dagtarief, namelijk 6,10 euro.

Reageren via facebook