Medemblik Actueel.

Oproep.. doe mee met de nieuwe streekomroep voor West-Friesland..

Medemblik – Wij zijn voor de nieuwe streekomroep voor West-Friesland nog op zoek naar mensen die op vrijwillige basis, willen meewerken aan de programmering en alles wat daarmee te maken heeft.

Zo zoeken wij per kern in de gemeente Medemblik 1 á 2 , meer mag ook natuurlijk, mensen die voor ons het nieuws gaan verzamelen, ons informeren over gebeurtenissen in de kern waar zij wonen. Dit kan zijn van een stoeptegel die los ligt en waar niets aan wordt gedaan tot opoe van de hoek die 110 wordt maar ook als de poes van de buren 20 kittens baart is dat nieuws en nieuws is wat wij met de nieuwe streekomroep willen gaan brengen.

Maar ook zoeken wij redactieleden, presentatoren/trices, techneuten, wat er maar bij komt kijken om een streekradio professioneel en soepeltjes te kunnen laten werken.  Ervaring is geen must. Je krijgt namelijk van ons een opleiding bij RTV Hoorn. RTV Hoorn is een officiële leerschool en samen met RTV NH zullen wij je dan ook scholen naar een (professionele)medewerker van de streekomroep.

De streekomroep zal over niet al te lange tijd, het is het wachten op bijvoorbeeld de frequentie(s) waarop wij mogen gaan uitzenden, de uitzendingen gaan beginnen, zowel via de ether als op de kabel en via de tv (kabelkrant en reportages). 

Meer weten? mail naar info@streekomroepwestfriesland.nl en zij zullen je bellen/mailen en mogelijk wordt jij dan onze nieuwe collega..  En iedereen is welkom, jong (vanaf 12 jaar) tot oud, man, vrouw, gehandicapt, kerngezond.. iedereen is welkom.

Reageren via facebook