Medemblik Actueel.

Keltische kerst in het Groene Kerkje met Baloney

Lambertschaag – Traditionele Keltische liedjes, deels in kerstsfeer gebracht. Songs en ballads over de liefde, de zee en zware tijden op het land. Sfeervol gespeeld door folkband Baloney.In het Groene Kerkje van Lambertschaag speelt Baloney op 19 december een Keltisch kerstconcert. Folk van de bovenste plank, op Ierse en Schotse muziektraditie gebaseerd.

Baloney Celtic Music is inmiddels bijna 18 jaar actief. Het kerstprogramma is afwisselend en unplugged, dus geheel op akoestische instrumenten gespeeld. De traditionele songs en ballades worden deels in kerstsfeer gebracht en gaan over een tal van onderwerpen, waarin met name de liefde een belangrijke rol speelt.

Maar ook: mooie slow-airs op de uilleann pipes en whistles afgewisseld met opzwepende dansmuziek, jigs, reels en andere instrumentale nummers. Het concert start om 20:30 uur. Meer info over de prijs via www.hetgroenekerkje.nl/programma of 0229 – 582 752. Reserveren wordt aanbevolen. www.baloney.nl

  • Zaterdag 19 december 2015
  • 20.30 uur (zaal om 20.00 open)
  • Entree: € 8,50 p.p. en kinderen onder de 12 jaar gratis.
  • Het Groene Kerkje Noordeinde 28 1658CB Lambertschaag

Reageren via facebook