17.5 C
Medemblik
11 juli 2020 22:18
Medemblik Actueel.

Super Sunday FC Medemblik – Vrouwen 1 gaan voor de periodetitel..

Komende zondag staan er voor zowel het 1e heren als 1e vrouwenteam belangrijke wedstrijden op het programma. FC Medemblik 1 speelt in de degradatiezone van de vierde klasse B tegen Kwiek 78 1, terwijl ons vrouwenteam als koploper in de 3e klasse om de 1e periodetitel aantreedt tegen OSV VR1. Aanvang beide wedstrijden is 14.00 uur.

Voor FC Medemblik 1 is de opdracht duidelijk. Er moet gewonnen worden van Kwiek 78 1 dat op dit moment drie punten meer heeft. Twee weken terug won het team verrassend met 3-0 van Victoria O. 1.  In uitwedstrijden behaalde Kwiek overigens nog geen punten. FC Medemblik 1 wacht al op punten sinds het de eerste competitiewedstrijd thuis met 1-0 won van Sporting Andijk 1.

Het 1e vrouwenteam gaat voorlopig zeer voortvarend. Het eerste jaar in de 3e klasse en na 9 gespeelde wedstrijden gedeeld koploper met De Kennemers VR1. Het doelsaldo van FC Medemblik is op dit moment drie doelpunten beter als de vrouwen uit Beverwijk. Aanstaande zondag speelt FC Medemblik de laatste wedstrijd van de eerste periode tegen de nummer 4 van de ranglijst, OSV VR1. Geen makkelijke tegenstander.

De Kennemers VR1 speelt een uitwedstrijd tegen de nummer laatst DSOV VR1. Kortom, er zal dus waarschijnlijk sowieso door FC Medemblik gewonnen moeten worden en het liefst met een ruim verschil. Spannend dus.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?