13.8 C
Medemblik
29 september 2020 02:01
Medemblik Actueel.

Belastingdienst incasseert 45.500 euro aan openstaande schulden

Zwaagdijk-Oost – Bij een grootscheepse gezamelijke controle van de belastingdienst en de politie in ondermeer Zwaagdijk-Oost en de omgeving van Hoorn is in totaal door de belastingdienst 45.500 euro opgehaald en zijn er 17 auto’s in beslag genomen.

In de omgeving van Hoorn is op twee locaties gecontroleerd, het industrieterrein in Zwaagdijk Oost en langs de Van Aalstweg. Hierbij is samengewerkt met de belastingdienst en deurwaarders. Bij de controles is gebruik gemaakt van zogeheten ANPR-auto’s waarmee kentekens van passerende voertuigen worden gescand. Bij de actie werd onder andere gecontroleerd op het mogelijk vervoer van (illegaal) vuurwerk, mobiel banditisme, potentiele woninginbrekers en overvallers.  In Zwaagdijk-Oost zijn 37 voertuigen aan de kant gezet en gecontroleerd, aan de Van Aalstweg in Hoorn gold dat voor 45 voertuigen.

Politie extra alert tijdens donkere dagen

Tijdens de donkere herfst- en wintermaanden neemt de kans op woninginbraken, overvallen en straatroven toe. De politie neemt daarom tijdens deze ‘donkere dagen’ extra maatregelen om criminaliteit te voorkomen en daders snel te pakken. 
De duisternis biedt criminelen meer mogelijkheden om ongezien toe te slaan en te vluchten. De politie neemt daarom extra maatregelen om vooral overvallen, straatroven, en woninginbraken tegen te gaan. Deze extra maatregelen bestaan onder meer uit preventieve inzet van een helikopter en verscherpt toezicht op risicoplaatsen en (potentiële) daders.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?