17.6 C
Medemblik
7 juli 2020 18:52
Medemblik Actueel.

Aankomend faillissement TSN Thuiszorg treft ook inwoners gemeente Medemblik

Medemblik – De grootste thuiszorg organisatie van Nederland , TSN, gaat mogelijk haar faillissement aanvragen waardoor ruim 12.000 werknemers hun baan zullen verliezen. Meld Wij willen het weten.

De SP roept de regering op om op zeer korte termijn met een noodplan te komen om TSN Thuiszorg te redden van de ondergang en zo 12.000 mensen werkloos worden. 

Tweede Kamerlid Renske Leijten zegt in een verklaring: ” Het noodplan moet garanderen dat tienduizenden clienten van TSN hun vaste gezicht niet verliezen.”  Behalve de SP komt ook NPCF, de landelijke organisatie voor clienten van Thuiszorgverleners, dat het kabinet nog vandaag ingrijpt in de problemen bij TSN.

Gemeente Medemblik houdt de situatie scherp in de gaten

De gemeente Medemblik laat in een persbericht weten dat: ,, ook in onze gemeente hebben inwoners met TSN te maken, als werknemer van TSn Thuiszorg als cliënt die gebruik maakt van de diensten van TSN. We begrijpen uit de persconferentie van de heer Zion Jongstra, de algemeen directeur van TSN Thuiszorg. dat zolang de organisatie in surseance -uitstel van betaling- zit, de dienstverlening gewoon doorgaat.”

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?