Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt met soms wat lichte neerslag.

Medemblik – Vandaag is het wisselend bewolkt en kunnen er enkele lichte buitjes vallen maar voor de rest is het overwegend droog. De middagtemperatuur loopt op naar 9 graden bij een matige wind uit het zuidwesten, 3Bft. In de nacht naar vrijdag trekt de bewolking weer dicht maar blijft het wel droog en koelt het af naar 6 graden.

Vrijdag overwegend bewolkt maar droog. De wind trekt aan naar vrij krachtig 5Bft en waait uit het zuidwesten in de nacht naar zaterdag draaiend naar het westen. Vrijdagavond neemt de kans op een bui wel weer toe. Overdag wordt het 9 graden en in de nacht naar zaterdag koelt het af naar 6 graden.

Zaterdag wordt een redelijke mooie dag, de zon zal veelvuldig te zien zijn en met 8 graden zitten we op het jaarlijkse gemiddelde voor de tijd van het jaar. De wind is wel vrij krachtig 5Bft en waait uit het zuidwesten. Zaterdagavond trekt de bewolking helemaal dicht en komen er fikse buien onze kant op. Vooral in de nacht naar zondag kan het langdurig gaan regenen.

Zondag overdag van tijd tot tijd wat motregen maar ook de zon zal ruimte krijgen om te schijnen. Met 10 graden gaan we weer boven normaal uitkomen voor de tijd van het jaar. Dit geldt zeker voor de nieuwe week als de temperaturen weer tijdelijk richting de 12 graden gaat oplopen. Maar de kans op een bui neemt dan wel toe en ook de wind trekt aan naar krachtig 6Bft mogelijjk even hard 7Bft.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.