23.5 C
Medemblik
12 augustus 2020 05:42
Medemblik Actueel.

Voorbeschouwing Strandvogels 1 – Always Forward 1

Onderdijk – Na de sensationele bekerwinst op De Kennemers is het zondag weer business as usual; competitie. Er wacht weer een zware wedstrijd, want nummer 6 Always Forward komt op bezoek in Onderdijk. Nummer 6 klinkt wat laag als positie voor de ambitieuze Horinezen en dat is het op zich ook, maar de verschillen in het “linkerrijtje” zijn minimaal. Koploper VVS ’46 heeft 21 punten, nummer 7 RKEDO heeft er slechts 4 minder.

Net zoals Strandvogels speelde ook Always Forward afgelopen zondag voor de beker. En toevalligerwijs troffen zij met Alkmaarsche Boys een klassegenoot van De Kennemers waartegen Strandvogels speelde. Zoals bekend bekert Strandvogels verder omdat het na een 1-1 stand de penalty’s beter nam. Always Forward werd na 90 minuten geëlimineerd omdat het in Alkmaar met 2-0 verloor.

Wat dat betreft heeft Strandvogels voor zondag dus een psychologisch voordeel. Maar als ik de krant mag geloven was Always Forward gelijkwaardig aan 2e klasser Alkmaarsche Boys. En hoewel ik soms wel verblind ben door clubliefde kan ik toch niet met droge ogen beweren dat ook Strandvogels gelijkwaardig was aan De Kennemers. Maar met vastberadenheid kom je ook een heel eind!

Op de foto: Ruud Neuvel maakt 2-2 en daarmee kantelt de wedstrijd in het seizoen 2011-2012 in het voordeel van Strandvogels.(foto:v.v. Strandvogels)

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?