Medemblik Actueel.

Regionieuws

Hellen van Tilburg is de wanhoop nabij, waar is onze hond Chica….

Regionieuws – Meer dan een week geleden verdween hond Chica uit een tuin in Wieringerwerf. Inmiddels is eigenaar Hellen van Tilburg in alle staten: “Ze hoort thuis, het is m’n kind!”

Chica was op 18 november met de zus van Hellen bij een bekende op bezoek, toen ze uit de tuin ontsnapte. Sindsdien is er een grote actie op touw gezet om de hond weer te herenigen met de verdrietige eigenaar.

Bos
Er wordt met speurhonden en veel mankracht gezocht naar Chica. “Als het goed is, is ze nu in het Robbenoordbos, maar dat is zó groot,” verzucht Hellen. Een speurhond heeft de geur van Chica al opgepikt in het bos, maar het beestje zelf is helaas nog niet gevonden. 

Hellen maakt zich ernstige zorgen over het lot van haar dier: “Ze kent de omgeving niet, dus ze weet niet waar ze is. Ze hoort thuis te zijn, het is mijn kind!”

Op de Facebookpagina Waar is Chica? worden alle ontwikkelingen bijgehouden. Als iemand de hond ziet, wordt er geadviseerd meteen de dierenambulance te bellen en bij het huisdier te blijven

Reageren via facebook