Medemblik Actueel.

Het was een spannende dag voor de leerlingen van de Klaverwoid uit Twisk

Twisk – Afgelopen vrijdag was het een spannende dag voor de leerlingen van groep 3 en 4 van de Klaverwoid uit Twisk, ze gingen met zijn allen naar het Pietendorp in Enkhuizen.

Meer dan tweehonderd Pieten liepen door de straten van het buitenmuseum en de pakjesboot lag in de Markerhaven. Voor deze gelegenheid was het Zuiderzeemuseum omgetoverd tot het nationale Pietendorp. Kinderen die Hulppiet wilde worden, waren welkom om te helpen met het voorbereiden van de verjaardag van Sinterklaas. Zo hielpen zij met het wasgoed, samen dansen en volgden de kinderen op school een pietenlesje.

Op de foto: Leerlingen van groep 3 en 4 van de Klaverwoid uit Twisk samen met Zwarte Pieten (foto Natasja Juist)

Reageren via facebook