De toekomstige wereldkampioen schaatsen komt uit…….midwoud

Midwoud – De vijftienjarige Jordy van Workum uit Midwoud, plaatste zich afgelopen zaterdag voor de landenwedstrijd schaatsen allround in het Duitse Erfurt op 5 en 6 december. De selectiewedstrijd vond plaats in Den Haag, daar streed de jeugd, na voorselectie, om de vier plaatsen voor deelname.

Naast Nederland vaardigen Noorwegen en Duitsland de beste jeugdrijders uit de categorieën Junior C en Junior B af naar Erfurt.  Jordy rijdt daar naast de 500, 1.000 en 1.500 meter zijn favoriete langere afstand van 3 kilometer. Hij traint hard samen met zijn teammaatjes van STG Solid Aqua voor succes.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.