16.9 C
Medemblik
11 juli 2020 11:33
Medemblik Actueel.

Advocatenkantoor Brugman betrekt Gebouw Zuid Wognum

Wognum – Gebouw Zuid aan de Dick Ketlaan in Wognum, naast het gemeentehuis, wordt in 2016 weer gebruikt. Vanaf 1 februari 2016 huurt Advocatenkantoor Brugman 300m2 op de eerste etage van het pand. Friso Brugman: “We verhuizen van Zwaag naar Wognum omdat de bereikbaarheid hier heel goed is. Het gebouw staat langs de A7 en iedereen kent het pand.”

Brugman wil dat zijn bedrijf groeit tot het toonaangevende advocatenkantoor in de regio op het gebied van letselschade, arbeidsrecht en gezondheidsrecht. Brugman: “Gebouw Zuid in Wognum is hiervoor de juiste locatie.”

Wethouder Hans Tigges: “We zijn heel blij dat Advocatenkantoor Brugman met 8 mensen een deel van het prachtige Gebouw Zuid gaat gebruiken. We verwachten dat het andere bedrijven uitnodigt om ook een deel van het pand te huren. Het gebouw is voorzien van alle faciliteiten en staat op een heel gunstige locatie.”

Over Gebouw Zuid

Het gebouw is gevestigd aan de Dick Ketlaan in Wognum, naast twee vergelijkbare panden waarin de Gemeente Medemblik is gevestigd. Het is een van de drie gebouwen van de gemeente Medemblik, dat zich typeert door de organische bouwstijl van Alberts en Van Huut. Het gebouw ligt langs de A7 en is daardoor eenvoudig te bereiken. De oppervlakte bedraagt 2.850 m2, waarvan op dit moment nog 2.550 m2 beschikbaar is om te huren.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?