TMG (Telegraaf) stopt met regionale website Dichtbij

Regionieuws – Vorige week waren de geruchten al niet van de lucht en vandaag is het dan officieel geworden. TMG (Telegraaf Media Groep) stopt met Dichtbij.nl in Noord-Holland en delen van Utrecht en Zuid-Holland.

De website Dichtbij draait al jaren verlies en een promotiecampagne een paar jaar geleden heeft niet veel opgeleverd. In de tussentijd werden al veel personeelsleden herplaatst binnen TMG, waartoe ook het Noord-Hollands Dagblad behoord, of werden ontslagen.

Of het personeel van Dichtbij in Noord-Holland binnen TMG blijft werken of hun congé krijgen is onduidelijk.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.