21.7 C
Medemblik
13 juli 2020 16:37
Medemblik Actueel.

Sensationele uitslag in bekerwedstrijd Kennemers – Strandvogels. Strandvogels wint!!!

Onderdijk – Bij een bekertoernooi horen stunts, eredivisieclubs die sneuvelen tegen eerste divisie- of zelfs amateurclubs. Voor een vergelijkbare stunt zorgde Strandvogels tegen De Kennemers. De ploeg uit Beverwijk speelt twee klassen hoger en speelde vorig seizoen zelfs nog een klasse hoger.

Toch lukte het Strandvogels, ook nog eens in een uitduel, om de veel hoger spelende tegenstander uit het bekertoernooi te knikkeren. Net als tegen RKAV Volendam was er een strafschoppenserie voor nodig, maar dat maakte de zege alleen nog maar heroïscher.

Vorige week nog werd er een gevoelige 4-0 nederlaag geleden in de topper tegen VVS ’46. Ga er dan maar eens aan staan dat je 7 dagen later moet proberen een 2e-klasser uit het bekertoernooi te wippen. En dan ook nog eens zonder diverse basisspelers die om verschillende redenen niet beschikbaar waren. Strandvogels ging er aan staan en verbaasde het (deels met de bus) meegereisde publiek en waarschijnlijk ook zichzelf. Na het kampioenschap in de 4e klasse in het seizoen 2011-2012 is dit weer een nieuw hoogtepunt in de geschiedenis van de Vogels.

Strandvogels heeft hiermee een fantastische prestatie geleverd en overwintert dit seizoen in het bekertoernooi, gefeliciteerd!

De Kennemers 1 – Strandvogels 1 (beker)

Wedstrijddatum: zondag 22 november 2015
Uitslag: 1-1 (0-1) Strandvogels w.n.s. 3-4
Scoreverloop: Mike Boon 0-1; 1-1. Strafschoppenserie; Bryan Broedersz 0-1; 1-1; Ton Lakeman 1-2; De Kennemers gestopt; Tim Broersen over; 2-2; Merlijn Weel 2-3; 3-3; Mitch Hofland 3-4; De Kennemers gestopt

Selectie:
Edwin Hoogland; Jan Duijn, Merlijn Weel, Mitch Hofland en Ton Lakeman; Bart Haakman, Mario Smak, Bryan Broedersz en Tim Broersen; Mike Boon en Rowin de Wit

Op de foto: De bal gaat richting de hoek en de keeper is kansloos, Strandvogels staat op voorsprong.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?