14.6 C
Medemblik
8 juli 2020 14:43
Medemblik Actueel.

IVN West-Friesland: foto’s en lezing vogels van Costa Rica

Regionieuws – Exotisch en verbazingwekkend. Hans Verhoeven verzorgt op zondag 29 november bij IVN West-Friesland een gratis lezing met foto’s over zijn vogelreis naar Costa Rica.De fotolezing wordt van 14.00 – 16.00 uur gehouden in de Incoteczaal van het Streekbos Paviljoen in Bovenkarspel. Er is een bus voor een vrijwillige bijdrage.

Tot en met december is er in dezelfde ruimte een foto-expositie te zien over dit onderwerp. Door de week op afspraak en zondag’s is de zaal open van 13.00 – 15.00 uur.

Het is één grote dierentuin, vol met vogelfamilies die we in Nederland niet kennen, zoals kolibries, trogons en tanagers. Een bonte kleurenpracht van landschappen en vogels in de vele natuurparken die het land rijk is. Alle parken zijn verschillend voor wat betreft streek, klimaat en biotoop en dat maakt deze PowerPointpresentatie zo afwisselend.

Details:

  • Waar: Streekbospaviljoen, Veilingweg 21a, 1611 BN Bovenkarspel
  • Wanneer: Zondag 29 november 2015
  • Hoe laat: 14:00 uur
  • Kosten: Gratis maar een donatie wordt op prijs gesteld.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?