6 C
Medemblik
27 november 2020 06:20
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – kans op een bui en het wordt 6 graden.

Medemblik – Na de forse hoeveelheid regen van zaterdag, er viel 15mm hemelwater, is het vandaag een stuk beter gesteld met het weer. De kans op neerslag bijft aanwezig maar er is ook soms wat ruimte voor de zon en de temperatuur is met 6 graden ook enkele graden hoger dan gisteren.

Maandag wordt een prima dag, de wind draait van noord naar zuidwest en is matig 3Bft. Er is veel ruimte voor de zon en met 7 graden weer iets warmer dan vandaag. ’s Avonds komen er storingen boven Nederland die in de nacht naar dinsdag voor lokaal veel neerslag gaan zorgen.

Dinsdag is nat en grijs en met 6 graden ook nog steeds onder normaal. Het zelfde geld voor woensdag, knans op stevige regenbuien en een vrij krachtige wind uit het zuidwesten 5Bft. Donderdag wordt weer een dag met veel ruimte voor de zon en een temperatuur die schommelt rond de 9 graden bij een matige wind uit het noordwesten.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook