16.7 C
Medemblik
9 juli 2020 20:16
Medemblik Actueel.

Helaas, wel een fantastisch optreden maar Shalisa kwam niet verder dan de 15e plaats

Wognum – De 15-jarige Shalisa uit Wognum is gisteravond vijftiende geworden bij het Junior Eurovisie Songfestival in het Bulgaarse Sofia.

Shalisa scoorde uiteindelijk slechts 35 punten. De Maltese zangeres Destiny Chukunyere werd eerste met 185 punten, Armenië legde beslag op de tweede plaats (176 punten) en Slovenië werd derde (112 punten). 

A Million Lights
Tijdens haar liedje A Million Lights begeleidde de Wognumse zichzelf op piano. “Mijn liedje gaat over twee mensen die van elkaar houden maar niet bij elkaar kunnen zijn omdat ze duizenden kilometers bij elkaar vandaan wonen”, zei Shalisa voor de finale tegen onze nieuwspartner RTV NH. 

Vanuit Nederland waren er ter aanmoediging van Shalisa ruim 40 fans richting Bulgarije gekomen. Ook de leerlingen van Shalisas’ oude basisschool Hieronymus leefden vol hartstocht mee met de jonge zangeres.

De uitslag werd voor de helft bepaald door een vakjury en voor de andere helft door stemmende kijkers. Aan het liedjesfestijn voor kinderen deden 17 landen mee.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?