16.6 C
Medemblik
14 juli 2020 14:18
Medemblik Actueel.

En toen was het over en uit voor Opperdoes in de beker

Opperdoes – Waar de 1e helft gelijk opging was de 2e helft voor Opperdoes. Ilpendam kreeg weliswaar een dot van een kans in de 2e minuut na rust, maar zag Opperdoes desondanks de gehele 2e helft de sterkere en beter voetballende ploeg worden.

Roy Janssens zag een knap schot net langs gaan. Tamo Karpetian maakte in de 65e minuut de 1-0 na goed voorbereidend werk van Sebastiaan Meurs. Even later kreeg Karpetian de kans op de 2-0 maar zag de keeper redden. Opperdoes leek de 1-0 vast te houden tot de laatste minuut aanbrak. De scheidsrechter zag een strafschop in de overtreding van Igor Lewezuk en zo werd het 1-1. Strafschoppen leken er aan te komen tot diep in blessuretijd de bal na een vrije trap van Ilpendam niet goed weggewerkt werd en een aanvaller van Ilpendam de beslissende 1-2 binnenschoot.

De hemel huilde met Opperdoes mee, want dit slot was wel erg dramatisch na een vooral goede 2e helft.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?