16.6 C
Medemblik
14 juli 2020 13:53
Medemblik Actueel.

Buurtbus erg succesvol, grote capaciteitsproblemen.

Andijk – Buurtbus Wase verzorgt al ruim een half jaar een busdienst tussen Wervershoof, Andijk, Stede Broec en Enkhuizen. In zowel de ochtend- als de avondspits blijkt vooral de capaciteit in Enkhuizen onvoldoende.

Momenteel worden drie ritten in de spits ondersteund met grote bussen van Connexxion. Half december krijgt de vereniging, die volledig wordt gerund door vrijwilligers, 2 splinternieuwe bussen van het type Mercedes Sprinter 313 tot hun beschikking.

In overleg met de provincie en Connexxion is besloten te stoppen met de ondersteuning van de grote bussen. De vereniging mag gebruik blijven maken van één van de al in gebruik zijnde bussen. Deze zal in de ochtend en avondspits, met meer ritten dan de huidige drie, als ondersteuning meerijden.

Voor deze extra ritten zijn er wel extra chauffeurs nodig. Interesse? Mail naar: info@buurtbuswase.nl  of bel: 06 – 830 55 114

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?