Medemblik Actueel.

Foto: Medemblik Actueel / Wesley Boots
Ongevallen

Straalbezopen hardleerse Wervershoofse blaast 1260ug/l, en rijdt auto op paaltje.

Wervershoof – Een inwoonster van Wervershoof is wel erg hardleers, voor de 3e keer in 2 jaar tijd is zij aangehouden met veelste veel drank op achter het stuur van haar auto. En deze keer ging het goed mis. Met haar nieuwe auto, de auto stond pas 2 weken op haar naam, reed zij op de rotonde aan de Driehuizen boven op een paaltje.

Toen de politie arriveerde zagen zij hoe de straalbezopen vrouw probeerde met alle geweld de auto van het paaltje te krijgen, wat niet lukte want de auto stond nog maar me 2 wielen op de weg. Na een blaastest stonden de agenten wel even raar te kijken, de vrouw blies maar liefst 1250ug/l ruim boven het maximum voor een ervaren bestuurder, deze mogen max. 220ug/l blazen.

De vrouw moest ter plaatse haar rijbewijs inleveren.  De rechter zal binnenkort besluiten of de vrouw deze terug gaat krijgen en ook zal zij de verplichte curcus bij het CBR moeten volgen á € 850,- die ook voor haar eigen rekening is.

Foto: De auto van de vrouw die zij net 2 weken in haar bezit heeft, keurig geparkeerd op een paaltje. (foto Wesley boots)

Reageer op dit onderwerp

X