16.3 C
Medemblik
24 september 2020 17:21
Medemblik Actueel.

Twan Berlijn finisht in achterhoede WK Inline-skaten voor junioren

Medemblik – Meer zat er ook niet in voor Twan Berlijn. In een zeer sterk deelnemersveld kon hij geen potten breken en kwam als 39e over de finish. De wereldtitel ging wel naar een Nederlander, Chris Huizinga pakte voor Fransman Quentin Giraudeau (2e) en Tai-Wei Lin uit Taiwan de wereldtitel.

Ook de 1000m sprint werd een deceptie voor Twan  Berlijn, werd er eerst nog gehoopt een op hoge klasssering, het werd de één nalaatste plaats.

Bij de junioren dames ging de winst naar de Columbiaanse Luz Karime Garzon voor de Taiwanese Yu-Hsin Chang(2) en de Colombiaanse Daniela Lindarte(3e). De eerste Nederlandse vinden wij terug op plek 32, Berber Vonk wist net zoals Twan Berlijn geen rol van betekenis te schrijven.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?