19.9 C
Medemblik
3 juli 2020 16:20
Medemblik Actueel.

Bijeenkomst voor ondernemers over verduurzamen woningmarkt

Medemblik – Hoe kunnen ondernemers uit de bouw- en installatiebranche zo goed mogelijk inspelen op de vraag naar energiemaatregelen bij particuliere woningeigenaren? Zij worden op 26 november uitgenodigd voor een interactieve bijeenkomst over de Kansrijke Wijkenkaart. Hiermee kunnen ze zelf makkelijk nagaan welke wijken de meeste kansen bieden om energiemaatregelen aan te bieden.

De Kansrijke Wijkenkaart geeft op wijkniveau inzicht in onder meer het bouwjaar, het type en het energieverbruik van de woning en bestaande initiatieven in een wijk. De bijeenkomst is op 26 november van 16.00 – 19.00 uur in La Mère Anne, Dorpsweg 110, 1631 Oudendijk. 

Aanmelden bij Gine Nicolai, e-mail Gnicolai@rudnhn.nl of telefoon 088 – 10 21 300. 

De bijeenkomst is een initiatief van Bouwend Nederland, UNETO-VNI, Kamer van Koophandel, Duurzaam Bouwloket, de Westfriese gemeenten en de RUD NHN.

Reageren via facebook