29.8 C
Medemblik
13 augustus 2020 22:48
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – kans op een bui en het wordt 13 graden.

Medemblik – Er is veel bewolking en komt er af en toe een regenbui voor. In het zuiden van het land kan er in de middag en avond enige tijd regen vallen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 12 graden. De west- tot zuidwestenwind is in de ochtend boven land vrij krachtig, in de kustgebieden krachtig tot hard.

In de noordwestelijke kustgebieden en het IJsselmeer is de wind eerst nog enige tijd stormachtig met daarbij nog steeds zware windstoten van 75-90 km/uur. In de loop van de middag neemt de wind af en is in de avond nog matig boven land en vrij krachtig tot krachtig langs de kust.

In de nacht naar vrijdag is het bewolkt, maar van het noordwesten uit trekken er ook enkele opklaringen het land binnen. In het zuidoosten valt er af en toe regen, elders komt er soms een regenbui voor. De minimumtemperatuur ligt rond 8 graden. De westelijke wind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

In de ochtend is het aanvankelijk nog wisselend bewolkt en komt er lokaal een regenbui voor. Later in de ochtend neemt van het noordwesten uit de bewolking en buiigheid toe. De maximumtemperatuur ligt rond 10 graden. De westenwind is matig, langs de kust vrij krachtig tot krachtig

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?