Het Lukt Ons! daagt bands uit West-Friesland uit

Regionieuws – Het Lukt Ons! daagt bands uit West-Friesland uit om zo veel mogelijk op te halen voor de Voedselbank West-Friesland. Meld je aan via PM/Chat/twitter en wellicht wordt jij headliner op het podium van Manifesto Hoorn.

Hoe het werkt:
– Ga naar de campagnepagina: https://hetluktons.nl/…/nieuwe-koel-transportbus-voor-de-vo…;
– Meld je als band aan om een deel van het bedrag op te halen (dat kan via de knop wordt fundraiser. Kom je er niet uit, stuur dan even een bericht via facebook of twitter);
– Voor iedere opgehaalde 10 euro ontvangt je donateur een kaartje voor het benefietconcert op vrijdagavond 18 december vanaf 19:00 in Manifesto én maak jij steeds meer kans om headliner te worden op het benefietconcert.

Iedereen wint dus!

Op 11 december 2015 worden de vier bands die het meeste hebben opgehaald extra beloond. Zij zullen het programma vormen voor het benefietconcert. Dit is dus je kans om te staan voor een – waarschijnlijk uitverkocht – Manifesto Hoorn!

En het allermooiste is: je werkt mee aan een heel goed doel, namelijk een nieuwe bestelbus voor de Voedselbank.

Voor het transport van het vele voedsel dat Voedselbank West-Friesland dagelijks aangeboden krijgt, beschikken zij over een bestelbus met koeling zodat alles ook op veilige wijze vervoerd kan worden. Tot onze ontsteltenis brandde onze bestelbus gisteren door kortsluiting volledig uit waardoor de Voedselbank nu zonder eigen vervoer zit. We willen hier zo snel mogelijk verandering in brengen. De autoverzekering vergoedt de dagwaarde maar om een vervangende bus te kopen ontbreekt nog ongeveer € 5000.-

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.