SinterklaasQuest op kasteel Radboud

Medemblik – Als Sinterklaas in Nederland is, dan logeert hij altijd op het kasteel Radboud. Weet jij waarom dat is? Nou raad eens? …. Nee! Fout!

Sinterklaas komt altijd op het Kasteel Radboud, omdat daar al sinds mensenheugenis zijn vriendinnetje, de Prinses gevangen wordt gehouden. Samen met MTG d maakt  kasteel Radboud dit jaar een spannend verhaal voor jong en oud. Een Quest dwars door het kasteel. Kun jij de prinses bevrijden en Sinterklaas gelukkig maken?  Kom hem helpen op Zaterdag 28 november 2015 van 10:00 tot 18:00 in Kasteel Radboud.

Kinderen die Sinterklaas komen helpen, kunnen zich aanmelden via DIT formulier. U kunt op het formulier uw voorkeur aangeven qua tijdstip van bezoek, in de bevestiging leest u hoe laat u op het kasteel verwacht wordt. De kinderen zullen samen met begeleidende ouders in groepen van 15 het kasteel worden rondgeleid door één van de  pieten. De rondleiding duurt in totaal ongeveer 1,5 uur.

  • Kosten zijn € 5,- per deelnemer.
  • Kaarten reserveren is verplicht en kan HIER!

U kunt eveneneens op diverse lokaties in Medemblik Sinterklaaskwartetkaarten kopen, deze bieden toegang tot de vier deelnemers FunFestijn, Bakkerijmuseum, Meelmolen de Herder en kasteel Radboud. Op vertoon van uw kwartetkaart kunt u de SinterklaasQuest eveneens bezoeken, inschrijven is echter nog steeds noodzakelijk!

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.