Nieuwe sport in De Dars Wervershoof: Padel!

Wervershoof – Padel verovert Nederland! Deze moderne sport die in Spanje inmiddels tennis als meest populaire racketsport voorbijstreeft, is ook in Nederland bezig aan een enorme opmars. En wij gaan mee met deze trend!

De sport is een combinatie van tennis en squash en kan met 2 of 4 personen gespeeld worden. Het is een spel dat staat voor lange rally’s waarbij tactiek belangrijk is. Het is een spel dat snel te leren valt en wat geschikt is voor alle leeftijden! In ons sportcenter zal tennisbaan 1 anders ingedeeld worden. Hier wordt de Padel baan neergelegd in een kooiconstructie. Daarnaast is er ruimte voor een permanent badmintonveld en tafeltennistafels. De baan is half december speelklaar!

Gratis clinic!

We willen natuurlijk zo veel mogelijk mensen bekend maken met deze sport. Daarom bieden we vier zaterdagen een gratis clinics aan! Je betaalt dan alleen voor de baanhuur à € 5,- per persoon. De clinics worden aangeboden op zaterdag 12 december, zaterdag 19 december, zaterdag 2 januari en zaterdag 9 januari op de tijdstippen 09.00 uur, 10.00 uur, 11.00 uur en 12.00 uur (je traint dus 1 uur). Wil je hier aan mee doen? Dan kun je een e-mail sturen naar inge@dedars.nl. Er kunnen 4 deelnemers per uur meedoen. Het racket kun je gratis lenen.

Ben je net als ons heel enthousiast geworden over het padellen? Er zijn diverse mogelijkheden voor het huren van de baan. Dit kan door een abonnement af te sluiten (per persoon), een contractbaan met een groep of als losse verhuur. Leden met een Dars all-in abonnement kunnen onbeperkt gratis Padel spelen op alle vrije uren. Uiteraard is het mogelijk om de baan online vast te leggen via dedars.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Dan kun je ons volgen via twitter (@dedars) en liken via Facebook.

www.dedars.nl.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.