Verboden voor vrouwen… ‘De mannen van het inloophuis’

Medemblik, Het zal niemand ontgaan zijn dat mannen en vrouwen enigszins verschillen van elkaar. Dat is ook zo bij het omgaan met een ernstige ziekte van zichzelf of bij een dierbare. Juist voor “deze mannen” biedt het inloophuis Medemblik binnenkort alle ruimte. “DE MANNEN” van het inloophuis zijn jong en oud, vinden het leuk om samen op te trekken en om samen activiteiten te organiseren. “DE MANNEN” zoeken naar een stuk ontspanning, delen dingen samen en zoeken samen naar bruikbare oplossingen of naar begrip bij elkaar.

De inbreng van “DE MANNEN” is daarbij van wezenlijk belang, want samen bepalen “DE MANNEN” de agenda. Dit kan binnen én buiten het inloophuis zijn, serieus of met een knipoog. Het inloophuis geeft zo nodig steun. Vind je het leuk om deel te nemen?  “Join the Club”.  De eerste bijeenkomst is op vrijdag 20 november in het inloophuis Medemblik. Op deze avond willen wij met jullie vooral de activiteiten, agenda, de dag en tijd waarop de meesten aanwezig kunnen zijn bespreken..

Dus vindt je het leuk om deel te nemen aan een groep, waar mannen elkaar gaan steunen, door dik en dun? en Ben je bereid jezelf daar ook voor in te zetten en denk je er iets aan toe te kunnen voegen? Dan heten wij je ‘Van Harte Welkom’.

Aanvang 20:00 uur
Inloophuis medemblik
Oosterhaven 11 Medemblik
info@inloophuismedemblik.nl

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.