Strandvogels moet meerdere erkennen in VVS’46

Onderdijk – In de eerste helft waren Strandvogels en VVS ’46 aan elkaar gewaagd en vond ik de Vogels zelfs iets gevaarlijker. Ondanks dat die helft met een 1-0 achterstand werd afgesloten, had ik daarom wel vertrouwen in een goed resultaat. Dat kwam er niet omdat Strandvogels in de loop van de tweede helft ontzettend ver weg zakte. De thuisploeg profiteerde optimaal door Strandvogels in de tweede 45 minuten in stormachtig weer van het veld te blazen.

De topper tegen VVS ’46 is voor Strandvogels dus uitgelopen op een teleurstelling. Voor de derde keer in successie kreeg Strandvogels in Spanbroek 4 goals om de oren (na de 4-1 in 2010-2011 en de 4-0 in 2012-2013). Ook andere ploegen uit de hoogste regionen verloren echter punten, waardoor het leed nog te overzien is. De competitie staat nu een weekje stil, de zinnen kunnen volgende week worden verzet in Beverwijk als daar voor de beker wordt gespeeld tegen De Kennemers.

Op de foto: De keeper ziet het en ook voor Tim Broersen is het duidelijk, Strandvogels scoort ook hier niet en gaat ten onder.(Foto: v.v. Strandvogels)