Medemblik Actueel.

Algemeen

Nationaal schoolontbijt op OBS de Meridiaan Medemblik groot succes!

Medemblik – Ook de openbare basisschool “de Meridiaan” in Medemblik heeft vorige week deelgenomen aan het nationaal Schoolontbijt. Het nationaal Schoolontbijt wordt georganiseerd om kinderen duidelijk te maken dat een goed ontbijt van groot belang is. Het geeft je energie, levert voedingsstoffen, helpt je stoelgang, houdt je op gezond gewicht en is lekker en gezellig. Kortom de goede start van de dag.

Het was dan ook smikkelen en smullen vandaag in alle groepen van “de Meridiaan”, waarbij het voor alle kinderen in de nieuwkomersklas wel een hele speciale (Nederlandse) belevenis was. In alle groepen werd er genoten van de verschillende broodsoorten en broodbeleg en was het een gezellige én een gezonde start van de schooldag.

Reageren via facebook